SRB ENG

MEDIA DESK SRBIJA: Trening za pisanje projekata

11. окт 2017 | Autor: Đorđe Bajić

MEDIA desk Srbija organizuje trening za pripremu i pisanje projekata za trenutno otvoren konkurs u okviru MEDIA potprograma za Razvoj pojedinačnih projekata. Prezentacija će se održati 1. novembra 2017. godine u prostorijama Filmskog centra Srbije (Koče Popovića 9/3) sa početkom u 12 časova.

Rok za podnošenje aplikacija za Razvoj pojedinačnih projekata je 23. novembar 2017. godine u 12 časova.

Cilj ove prezentacije jeste da sve zainteresovane aplikante upozna sa konkursnom procedurom i da im pomogne da na što bolji i kvalitetniji način pripreme svoje aplikacije.
Prezenatacija će obuhvatati pojašnjenje:
–     opštih odredbi i pravila otvorenog poziva;
–     pojašnjenje sadržaja elektronske aplikacije i instrukcije za popunjavanje formulara;
–     pojašnjenje obavezne konkursne dokumentacije;
–     procedure registrovanja u PIC bazi;
–     kreiranja i preuzimanja elektronske aplikacije;

Program za razvoj pojedinačnih projekata namenjen je nezavisnim producentima, koji konkurišu sa projektima koji podrazumevaju razvoj dokumentarnog, igranog ili animiranog filma koji je namenjen bioskopskom ili televizijskom prikazivanju.

Tokom treninga posebno će biti razmatrane promene u okviru konkursa za razvoj pojedinačnih projekata u odnosu na prošlogodišnji konkurs.

Molim vas da prijave za učešće na prezentaciji pošaljete do petka 27. oktobra 2016. godine na info@media.kreativnaevropa.rs (naznaka: prijava za prezentaciju: razvoj pojedinačnih projekata)

Broj slobodnih mesta je ograničen.

Đ. B.