Stigao je prvi trejler novog domaćeg filma Patuljci sa naslovnih strana. Uz trejler, pogledajte prvi poster i nekoliko stilova iz ove komedije.

U najnovijoj komediji u režiji Milorada Milinkovića (Mrtav ‘ladan, Potera za Sreć(k)om, Čitulja za Eskobara, Zduhač znači avantura, Peti leptir), glavnu ulogu tumači Gordan Kičić.

Milorad Milinković, ujedno je i scenarista filma, a veliku glumačku ekipu, pored Kičića, čine: Boris MilivojevićAleksandar RadojičićMilena RadulovićMarko GveroJelena ĐukićLjubomir BandovićTamara KrcunovićRadoslav Rale MilenkovićOlga Odanović

Producent filma je Peđa Bajčetić (produkcijska kuća Bombona Production), dok je ko-produkcija i distribucija izvršena u saradnji sa kompanijama Livada Produkcija i Taramount Film.

Film je podržao i Filmski centar Srbije na Konkursu u katagoriji Sufinansiranje žanrovski određenog celovečernjeg igranog filma sa komercijalnim potencijalom (komercijalni repertoarski film).

Premijera filma održaće se u sredu 17. januara 2018. u Sava Centru od 20 časova i u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center od 20:45. Karte za premijeru su u prodaji od ponedeljka 20. novembra. Film Patuljci sa naslovnih strana prikazivaće se od 18. januara u svim bioskopima u Srbiji i Crnoj Gori, dok će stanovnici Bosne i Hercegovine moći da ga pogledaju od 25. januara.

Đorđe Bajić