SRB ENG

Bajaga i Biković spremili iznenađenje za Dan zaljubljenih

14. februar 2020. | Autor: Zoran Janković
Na Dan zaljubljenih usledilo je potpuno iznenađenje koje su nam spremili glumac Miloš Biković i muzičar Momčilo Bajagić Bajaga. Naime, uoči premijere rusko-srpske romantične komedije „Hotel Beograd“ danas je objavljena pesma „Darija“ koju su zajednički izveli upravo Bajaga i Biković.

Ova pesma je napravljena za film Hotel Beograd kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima“, objasnio je Miloš Biković. On se posebno zahvalio Bajagi rečima „Odrastao sam uz tvoje pesme. Čast mi je što sam sa tobom, legendo, podelio ovu mrvu stvaralaštva“.

Osim što će sve zaljubljene obradovati pesmom, obradovaće ih i novi film Hotel Beograd u kojoj Miloš Biković igra glavnu ulogu – veselog srpskog zavodnika koji posle niza peripetija, u koje je upao, iznenada u Beogradu sreće svoju rusku ljubav Dariju. U romantičnoj atmosferi njihova osećanja ponovo se rasplamsavaju, uprkos sutuaciji koja nije naklonjena njihovoj ljubavi. Prelepu Dariju – Dašu igra mlada ruska glumica Dijana Požarskaja.

Ljubitelji TV serija Kuhinja i Hotel Eleon moći će da uživaju u novim zapletima uigranog tandema iz ovih ruskih ostvarenja. Pored Bikovića i Požarskaje, u ovom rusko-srpskom filmskom ostvarenju pridružuje se i veliki broj domaćih glumaca poput Jelisavete Teodosić, Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todorovića, ali i mnogih drugih.

Ovdašnja premijera filma Hotel Beograd zakazana je za 10. mart u Beogradu, a karte se već nalaze u prodaji na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Ticketsa. Film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru od 12. marta.