SRB ENG

BAŠTA FEST POKREĆE PODKAST NA RADIO APARATU

3. дец 2019 | Autor: Zoran Janković
Bašta Fest pokreće podkast pod nazivom „U svojoj bašti“ – o filmskim i drugim inicijativama. Podkast „U svojoj bašti“ činiće razgovori sa hrabrim i istrajnim pojedincima/kolektivima koji sami pokreću svoje projekte, te rade na decentralizaciji i širenju kulturne svesti širom Srbije.

U tim povodom izdatom saopštenju stoji i sledeće: „Istraživaćemo koliko je teško upustiti se u ovakve podvige, kaoi u kom obliku zadovoljstvo dolazi nakon postignutog cilja. Informisaćemo se o tome šta treba da podržimo, posetimo, pogledamo,poslušamo. Autorka podkasta je Maja Šuša, a na voditeljskoj funkciji pridružiće joj se i Maša Seničić, Nikola Ljuca i Dragan Jokanović. Ovaj podkast uživo slušajte na Radio Aparatu petkom u 17 časova, a svaku epizodu ćete nakon emitovanja moći da pronađete na njihovom Mixcloud-u.“

Prva emisija očekuje vas prvog petka u decembru. Šestog decembra razgovaraće se  sa ekipom filma „Moj jutarnji smeh“ – Markom Đorđevićem, rediteljem, scenaristom i montažerom, i Filipom Đurićem, glavnim glumcem. Ovaj film je osvojio publiku i žiri na nedavno završenom Festivalu autorskog filma u  Beogradu, pa je, osim velikog interesovanja i uzbuđenja koje je izazvao, dobio i Nagradu za najbolji film, Grand Prix „Aleksandar Saša Petrović„.

https://www.radioaparat.com/

https://www.mixcloud.com/RADIO_APARAT/stream/