SRB ENG

Dokumentarni film „Bojsi u Beogradu“ Lazara Vukovića od 15. oktobra u bioskopima Cineplexx

14. oktobar 2020. | Autor: Zoran Janković
Dokumentarni film „Bojsi u Beogradu“ reditelja Lazara Vukovića, u kojem je glavna zvezda Džon Čelis, publika će moći od četvrtka, 15. oktobra, da pogleda samo u Cineplexx bioskopima.

Zbog globalne pandemije Džon Čelis je sprečen da prisustvuje premijeri svog filma, koja je zakazana za ovaj četvrtak od 20 časova u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu, ali  se on obratio svojim prijateljima u Srbiji specijalnom video porukom i pozvao ih da pogledaju ovaj dokumentarni film u Cineplexx bioskopima. Iako bi, kako kaže „radije bio ovde nego u pabu Ragina glava (Nags Head)“, nažalost ovoga puta to nije bilo moguće.

Serija „Mućke“ u Srbiji ima status kultne i retko ko nije upoznat sa poslovnim poduhvatima kojih su Rodni i Del Boj imali pregršt. Tim povodom, Bojsi (Džon Čelis) je odlučio da dođe u Beograd i proba da nađe odgovor na pitanje zašto svi u Srbiji toliko obožavaju „Mućke“, ali i da istraži naš glavni grad. Od posete Belom dvoru, pa do privatne čajanke kod britanskog ambasadora, Bojsi je istraživao specifičnosti ovog naroda i podneblja. Do kakvih zaključaka je Bojsi došao i da li je otkrio zašto je taj humor nama toliko blizak, videćemo u ovom zanimljivom dokumentarnom filmu.

Pogledajte video poruku Džona Čelisa:

Pogledajte trejler:

Film traje 80 minuta.