SRB ENG

Otvaranje najnovijeg Cineplexx bioskopa u Beogradu 3. septembra

02. septembar 2020. | Autor: Zoran Janković
Cineplexx, vodeći bioskopski lanac u regionu, će 3. septembra otvoriti svoj četvrti bioskop u Beogradu, odnosno, sedmi u Srbiji. Najnoviji Cineplexx BEO Shopping Center će imati 1.200 mesta u 8 dvorana, opremljenih najsavremenijim projektorima, vrhunskim ozvučenjem…

 Veliki LED panel ispod kog će posetioci prolaziti na samom ulazu, doprineće tome da iskustvo odlaska u bioskop krene i pre početka projekcije, a tehnologije koje se koriste u salama, upotpuniće doživljaj gledanja filma. 

Novi Cineplexx BEO Shopping Center , navodi se u saopštenju, od ostalih bioskopa posebno izdvaja gledanje filmova u Dolby Atmos tehnologiji, najmodernijem audio-sistemu na svetu, koji stiže direktno iz Dolby laboratorije. Kristalno jasan i neverovatno realističan zvuk, koji se kreće duž čitave sale je rezultat velikog broja zvučnika, postavljenih na različitoj visini, čime stvaraju utisak trodimenzionalnog zvuka.

Cineplexx je, kaži iz ovog bioskopskog lanca, otišao korak dalje i kada je u pitanju udobnost i po prvi put u Srbiji u ovom bioskopu posetiocima nudi novi tip sedišta u vidu love box mesta i VIP deluxe sedišta sa podesivim naslonom za leđa i noge.

 ,,Ovim projektom, u koji je uloženo 5,5 miliona evra, želeli smo da Beograđanima omogućimo ne samo najuzbudljiviji doživljaj filma, već i nezaboravan način da kvalitetno provedu vreme sa porodicom ili prijateljima. U tom smislu smo ponosni što je Cineplexx BEO Shopping Center naš doprinos sadržajnijem životu građana Beograda, naročito imajući u vidu da je ovo i prvi bioskop koji se otvara u tom delu grada,“ izjavio je Kristof Papusek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx.

 Više informacija na sajtu: www.cineplexx.rs .