SRB ENG

Poklon za gledaoce u bioskopima širom Srbije i regiona: Na projekciju fillma ,,Jedini izlaz“ uz akciju 1+1 

07. april 2021. | Autor: Zoran Janković
Film ,,Jedini izlaz“, koji je do sada videlo više od 70 hiljada gledalaca, publika će, u periodu od 8. do 11. aprila moći da pogleda tako što će uz jednu kupljenu ulazinicu drugu dobiti gratis. Ovaj poklon gledaoci će moći da dobiju u bioskopima širom Srbije, Crne Gore i Republike Srpske u kojma se, da podsetimo projekcije odvijaju se uz sve obavezne epidemiološke mere.

Film reditelja Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, uspeo je za kratko vreme da zaintrigira bioskopske gledaoce željne filmova na velikom platnu. Ovaj psihološki triler, nastao po scenariju Marka Popovića, okupio je impozantnu glumačku ekipu pojačanu glumcima iz regiona. Pored popularne Anđelke Prpić, u filmu igraju i: Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić,Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović i drugi. Direktor fotografije je Miljan Milovanović, producent Marko Stanković, kompozitor Đorđe Miljenović poznatiji kao Skaj Vikler. Film je snimila producentska kuća ,,Stanković i sinovi“ uz veliku pomoć Telekoma Srbije i Filmskog centra Srbije, a distributer je Art Vista. 

Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina. Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.