SRB ENG

Produžen rok za prijavu na radionicu u organizaciji DokSrbija

17. нов 2017
Obaveštavamo Vas da je prijava na decembarsku sesiju radionice DOKSrbija pod nazivom Podizanje kapaciteta u oblasti produkcije dokumentarnih filmova – međunarodne korpodukcije i plasman, produžena do 27. novembra u podne (12h).

Prijava za učešće u edukativnom programu se podnosi slanjem kratke profesionalne biografije i motivacionog pisma (ukupno 1 strana) na email adrese info@doksrbija.rs i info@wakeupfilms.net  (na obe adrese). Takođe, mogu se da se prijave i učesnici sa projektom koji pored biografije i motivacionog pisma treba da pošalju i rezime projekta (1 strana) dokumentarnog filma na kome rade.

Sav sadržaj prijave povezati u jedan PDF dokument.

Program je namenjen autorima i producentima, zainteresovanim da unaprede i steknu znanja i veštine iz oblasti produkcije dokumentarnih filmova.

Pravo prijave imaju svi zainteresovani autori, producenti i svi koji se profesionalno interesuju za film.

Da podsetimo, trodnevni edukativni program, organizuje se u saradnji sa Filmskim centrom Srbije i Evropskom dokumentarnom mrežom, a održava se u periodu od 1. do 3. decembra, u prostorima Filmskog centra Srbije.

Svim izabranim učesnicima program će biti dostupan besplatno, što pored predavnja, obuhvata i sastanke 1 na 1 sa stručnjacima trećeg dana sesije, posluženje u pauzama između predavanja, ali i nagradu za odlazak na pičing forum koja će biti dodeljena jednom učesniku programa.

Više detalja o radionici, kao i program nalaze se u prilogu, a za sve dodatne informacije, možete nam pisati na e-mail adresu info@wakeupfilms.net.

PROGRAM RADIONICE