SRB ENG

Prijavite se za programe novog izdanja inicijative Film+

9. јула 2019 | Autor: Zoran Janković
Danas vam prenosimo i poziv za prijavu za programe četvrtog izdanja inicijative Film+, alternativnog programa usmerenog ka mladim filmskim stvaraocima iz Rumunije, Srbije, Bugarske i Moldavije koji rade sa malim budžetima na svojim kratkim ili dugometražnim projektima.

Program Film + Development nudi podršku i usmeravanje kroz proces razvoja scenarija i/ili pripreme za fazu konkretne produkcije filma. Krajnji rok za prijavu je 12. juli ove godine.

Program Film + Production nudi podršku i usmeravanje kroz procese produkcije i snimanja. Krajnji rok za prijavu je 1. avgust ove godine.

Program Film + Work in Progress pruža pomoći podršku za procese montaže, korekcije boje, zvuka, specijalnih efekata, kao i pristup fizičkim resursima (studio za montažu zvuka, opremu za korekciju boje i sl.). Krajnji rok za prijavu je 23. avgust ove godine.

Možete da se prijavite ovde: http://film-plus.ro/film/apply/?lang=en

Više o ovoj inicijativi ovde: https://www.facebook.com/notes/film-plus/film-call-for-projects-from-young-filmmakers-romania-bulgaria-moldova-and-serbia/2208521112592301/

Zoran Janković