SRB ENG

Prve sezone srpskih serija „Senke nad Balkanom“ i „Ubice mog oca “ sada i u ponudi Amazon-a

08. mart 2020. | Autor: Zoran Janković
Kako je javio portal Radio televizije Srbije (RTS), posle velikog regionalnog uspeha prvih sezona serija „Senke nad Balkanom“ i „Ubice mog oca“, Radio-televizija Srbije je, u saradnji sa međunarodnom distributerskom kompanijom „Global Content Enterprise“, uspešno realizovala prodaju licenci za ove serije za tržište Južne i Severne Amerike kompaniji „Olympusat“. Prve sezone obe serije već su dostupne na striming platformi Amazon Prime, čime su postale prve domaće serije koja su se pojavile na Amazonu.

Senke nad Balkanom 1, koju je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija Kobra film dostupna je pod nazivom Black SunUbice moga oca 1 (RTS i izvršna produkcija Work in progress) može se naći pod nazivom Legacy. Kompanija Olympusat sa Floride jedna je od najvećih nezavisnih medijskih korporacija specijalizovanih za vlasništvo, distribuciju, proizvodnju i tehničke usluge.

Vuk Kostić glumi glavnu ulogu u seriji Ubice mog oca

Sadržaji Olympusata dostupni su za preuzimanje na Apple Store (iOS), Google Play trgovini (Android), Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Xbox One, LG i „samsung“ pametnim televizorima. Opširnije pročitajte ovde.

Zoran Janković