SRB ENG

U bioskopu RTS Planete od 30. aprila

27. april 2020. | Autor: Zoran Janković
Sa željom da obraduje svoje korisnike u Srbiji i zemljama regiona(Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Hrvatska, Slovenija) RTS planeta Bioskop će od 30. aprila ponuditi nov i uzbudljiv repertoar. Sa bilo kog pametnog uređaja ili ličnog kompjutera, korisnici RTS Planete sa teritorije Srbije i regiona mogu pristupiti ekskluzivnom izboru potpuno novih, ali i starih filmova svih žanrova iz svetske kinematografije.

Multimedijalna platforma RTS Planeta, koja okuplja preko milion korisnika i omogućava im besplatno uživo praćenje televizijskih i radijskih programa Medijskog javnog servisa Radio-televizije Srbije, odloženo gledanje programskih sadržaja, kao i izbor iz Dramskog i igranog programa iz produkcije RTS-a u okviru Videoteke, u svoju ponudi sadrži i bogatu listu stranih filmskih ostvarenja.

Bioskop RTS Planete nudi uzbudljive animirane i igrane filmove, avanture i pustolovine, koje će zabaviti i nasmejati najmlađe gledaoce – Vreme za grudvanjeToma PalčićMatildaUskršnji zekaZip i Zap na Kapetanovom ostrvuDaj gol

Svi ljubitelji ratnih filmova mogu da odaberu neki od ponuđenih naslova: T-34Ratne tajneBataljonPoslednji Filipinci, a tu je i bogat repertoar drama koje nikog neće ostaviti ravnodušnim: AltamiraBoljšojOsvajanje SibiraDevojka iz knjigeLegenda o LongvuduMenhetn noćuKraljica ŠpanijeVulkan..

Za uzbudljive večeri kraj malih ekrana pobrinuće se trileri, od kojih se posebno izdvajaju španski i argentinski: TeloNevidljivi svedokToroSedmi spratČovek sa hiljadu licaOsveta, Klan, Bar, kao i Crni leptir sa Antonijem Banderasom u glavnoj ulozi, Dron sa Šonom Binom, Oproštaj sa Forestom Vitakerom i Erikom Banom, a tu su i sjajne akcije poput Bezdušni 2 i Specijalni odred 7.

Oni koji bi da provedu vedra i nasmejana popodneva mogu to učiniti uz sjajan izbor komedija: Sad ili nikad, Anakleto, Tajni agent, I to je život, Hronično haotični, Trener, Pleši kako mama kaže, Božićna zamena, Suprotno od ljubavi, Moja velika noć, Moja pekara u Bruklinu, dvodelni španski hit – Zbog tebe promeniću prezime i Zbog tebe promeniću prezime, opet, Moramo da razgovaramo. Za nežniji pol u ponudi će se naći i izuzetne ljubavne priče – Dodir vatre, Tri metra iznad neba, Želim te, Palme pod snegom, Voljene sestre

Detaljnijehttps://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/411/film-i-tv/3935948/bioskop-rts-planete.html

Izvor: RTS