MUNJE: OPET!

DUDES AGAIN!

Prošlo je 20 godina a Pop još uvek mašta o muzičkom uspehu, iako tezgari svirajući obrade 80-tih. Njegov drug Mare je praktičniji, zarađuje za život tako što noću, od kluba do kluba, razvozi nargile za tinejdžere. I dalje nemaju devojke i doživljaje , ali zato imaju stomake.

Nova muzika vlada svetom, a njen kralj , stacionarian u Beču, je Gojko Sisa. Uz njega je Kata koja nastupa u Gojkovom klubu ”Mjau”. Na snimanju spota prespektivne pevačice Mile Sile Gojko insistira da se ubaci sempl iz jedne prastare pesme. Da, baš pesme njegovih školskih drugova Mareta i Popa. Pesma preko noći postaje youtube hit. Naši junaci saznaju da Gojko koristi njihov stari snimak i kreću put Beča.

U autobusu ”Lolabas” sreću mlade šampione iz hemije koji idu u Beč na olimpijadu. Jedna od putnica je i Smilja Tortura , razredna i nastavnica latinskog. Ona i u busu maltertira ovu dvojicu koji su bili najgori u odeljenju. Hemičari ponovo osvajaju zlatne medalje i luskuzni automobil ih dovozi do laboratorije u predgrađu gde ih čeka Gojko. Uz pomoć njihovog znanja i inovacija Gojko proizvodi najnovije opojno sredstvo ”Kisić Lipsić” koji je hit po klubovima.

Pop i Mare tajno upadaju u Gojkov klub da bi uzeli kasetu.

Autorska ekipa
Ekipa
Scenografija
Kostimografija
Dizajn zvuka
Specijalni efekti
Kadrovi iz filma
Osnovne informacije
Naslov na srpskom jeziku
MUNJE OPET
Naslov na engleskom jeziku
DUDES AGAIN!
Originalni jezik(ci)
srpski
Žanr
Komedija
Premijera
29/03/2023 MTS Dvorana, Beograd
Film podržali
Filmski centar Srbije, Ministarstvo kulture Republike Srbije, Kreativna Evropa MEDIA
Produkcija
Producent
Adresa
Admirala Vukovića 35, Beograd
Telefon
+381 63 362 208
Email adresa
opetmunje@gmail.com
Producentska kuća
Koproducenti
Producentska kuća
Producentska kuća
Tehnički podaci
Boja
KOLOR
Trajanje
95
Digitalni format
DCP
Zvuk
DOLBY DIGITAL