Ekipa nove srpske serije „Jutro će promeniti sve“ je za sve buduće gledaoce pripremila jedinstven poklon. Prvu, „duplu“ epizodu ove generacijske priče možete odmah da pogledate, onlajn i potpuno besplatno.

Seriju Jutro će promeniti sve su, u produkciji Snežane van Hauvelingen, osmislili i stvorili Goran Stanković i Vladimir Tagić. Tagić objašnjava odluku o premijeri: „Onlajn premijera je poziv da se publika koja nije navikla da serije prati na televiziji, upozna sa našom serijom i junacima“.

Vladimir Tagić

Stanković dodaje: „Kao što nam je bila namera da sam sadržaj serije pomera granice, tako smo odlučili i da to uradimo sa načinom na koji ćemo predstaviti premijeru. Na ovaj način se obraćamo ljudima koji serijski sadržaj pretežno gledaju na internetu i pozivamo ih da seriju dalje prate na RTS-u“.

Goran Stanković

Jutro će promeniti sve je serija u čijem središtu su isprepleteni životi četvoro protagonista – brata i sestre Filipa (Nikola Rakočević) i Anđele (Jovana Stojiljković), kao i njihovih prijatelja Saše (Isidora Simijonović) i Ljube (Andrija Kuzmanović).

Iz serije Jutro će promeniti sve

„Želeli smo da napravimo seriju kakvu bismo i sami želeli da gledamo, a o problemima generacije koja prelazi tridesetu i kojoj mladost lagano prolazi. Njihovi snovi, nade i iluzije o životu se polako raspršuju, ali se oni i dalje bore, svesni da je borba jedino što im preostaje“, kaže Tagić. Stanković se nadovezuje: „Ovo je serija koja predstavlja realističan prikaz vremena u kojem živimo, koja ne podilazi publici na bilo koji način i mislim da će ljudi to prepoznati i umeti da cene“.

Tagić i Stanković su, uz Milicu Tomović, režirali prvu sezonu koja će se sastojati od 40 epizoda u trajanju od po 25 minuta. Serija „Jutro će promeniti sve“ emitovaće se od 8. oktobra 2018. godine na Prvom programu RTS-a, četiri dana u sedmici: ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom, sa početkom od 22:00 časa.

Prvu epizodu pogledajte ovde:

Đorđe Bajić