SRB ENG

Komedija „Sluga“ sa Milošem Bikovićem privukla 150.000 gledalaca u bioskope Srbije

05. februar 2020. | Autor: Zoran Janković
Kako javljaju ovdašnji distributeri tog ostvarenja, ruski film „Sluga“ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, оduševio je srpsku publiku i za samo mesec dana prikazivanja postao je jedan od najgledanijih stranih filmova u domaćim bioskopima, a tokom prošlog vikenda zabeležio i novi rekord – stopedesethiljaditog gledaoca.

Sluga obara rekorde i u bioskopima u Rusiji, gde je najuspešniji u istoriji ruske kinematografije,  i drugi najgledaniji film svih vremena.

Popularni glumac Miloš Biković igra mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života. Glavni  junak Grigorije „Griša“, je raskalašni klinac koji je toliko ušuškan u lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“, sve dok njegov otac ne preduzme radikalne mere i ispecenira saobraćanu nesreću iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti! Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove „magične skalamerije“ poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede, a kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga. U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića, igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…Distributeri filma su: Stars Media Int. i Delius film.

Trejler pogledajte na linku: