SRB ENG

Najava: „Saga o 3 nevina muškarca“ (2017) S. Šridara

23. дец 2016 | Autor: Zoran Janković

Premijera komedije Saga o 3 nevina muškarca, filma kojim producentska kuća Telic Studio proslavlja deset godina postojanja, zakazana je za 11. januar 2017. godine. Reč je o srpsko-britanskoj koprodukciji koju je napisao i režirao S. Šridar, a u kojoj glumi čitav niz poznatih srpskih glumaca, uključujući Zorana Cvijanovića, Nebojšu Glogovca, Evu Ras i Danicu Maksimović.

saga o 3 nevina muškarca

Film donosi priču o ljubavnim i srodnim nevoljama tri druga iz tri susedne zemlje – Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Glavne uloge tumače Ljubomir Bulajić, Momčilo Otašević i Slavko Sobin.

Zvanični sinopsis glasi ovako: Zoran  (Otašević), Aleksandar (Bulajić) i Damnjan (Sobin) su tri neobična druga. Još uvek nevini, ali do ušiju zaljubljeni u svoje devojke. Mada su u vezi duže od godinu dana, devojke još uvek nisu spremne na seksualne odnose, svaka iz svojih razloga. Izazov: do petka odvesti devojku u krevet. Tri momka pokušavaju sve moguće i nemoguće i prolaze kroz smešne i otkačene situacije. Da li će uspeti?

Danica Maksimović i Ivan Bekjarev u filmu Saga o 3 nevina muškarca.

Danica Maksimović i Ivan Bekjarev u filmu Saga o 3 nevina muškarca.

U ostalim, značajnim ulogama videćemo Nebojšu Glogovca, Zorana Cvijanovića, Evu Ras, Danicu Maksimović, Ivana Bekjareva, Luku Racu, Franu Lasića, Mariju Stokić, Miljanu Gavrilović, Maju Stojanović, Sanju Vujisić i Jelenu Đukić. Film je, kako smo već spomenuli, napisao, producirao  i režirao S. Šridar, koji je pre par godina u Srbiji (i na srpske teme) uradio i film Marko Kraljević: Fantastična avantura. Film je montirao Vladimir Radovanović, a muzika je delo Marka Matovića.

Nebojša Glogovac u filmu Saga o 3 nevina muškarca.

Nebojša Glogovac u filmu Saga o 3 nevina muškarca.

Radi se o srpsko-britanskoj koprodukciji,  prema dostupnim podacima, Saga o tri nevina muškarca traje 90 minuta. Producent filma je kuća Telic Studios, a distributer za srpsko tržište beogradski Delius Film.

Zoran Cvijanović takođe glumi u filmu Saga o 3 nevina muškarca.

Zoran Cvijanović takođe glumi u filmu Saga o 3 nevina muškarca.

Zoran Janković