Gledaoci u Srbiji i u inostranstvu imaće mogućnost da pogledaju odjednom svih 10 epizoda druge sezone domaće serije „Senke nad Balkanom“. Gledaoci koji žele da odjednom pogledaju čitavu sezonu,  moći će da od 8. novembra preko platforme EON-a poruče svih 10 epizoda.

Nakon Sarajevskog filmskog festivala i Filmskih susreta u Nišu, gde je prva epizoda druge sezone po prvi i drugi put javno prikazana, širi auditorijum će novu sezonu „Senki nad Balkanom“ biti u prilici da pogleda  Televiziji Nova S. Druga sezona će biti emitovana svakog ponedeljak počev od 11. novembra 2019. godine. Nestrpljivi će, preko platforme EON , moći da pogledaju kompletnu sezona za 990 dinara. Ista usluga biće moguća i za korisnike u inostranstvu preko NetTv PLusa.

„Odluka da sve epizode druge sezone Senki nad Balkanom budu dostupne na internet platformi EON su naš hrabri iskorak u budućnost“, objaćnjava tvorac serije Dragan Bjelogrlić. „Drago mi je da je serija ponovno dostupna svim gledaocima u Srbiji i regionu, da ne moraju da budu korisnici odredjenog kablovskog provajdera da bi mogli da gledaju seriju, već je dovoljno da imaju samo dobar internet. Ovim potezom i Srbija ide korak dalje u odnosu na sve zemlje u okruženju“.

Galerija:

Fotografije: Aleksandar Letić