Organizatori Festivala drama i serija FEDIS nastavljaju tradiciju. Nakon što je nagrada za najbolju mušku glavnu ulogu nazvana „Ljubiša Samardžić“, a nagrada za najbolju žensku glavnu ulogu „Mileni Dravić“, još jedna naša legendarna dramska umetnica imaće nagradu sa svojim imenom na manifestaciji posvećenoj TV dramama i serijama. Nagrada „Zlatna antena“ za najbolju žensku epizodnu ulogu od ove godine nosiće ime po legendarnoj glumici Radmili Savićević.

Glumica Radmila Savićević je rođena kao Radmila Milenković 8. februara 1926. godine u Kruševcu, gde je i započela glumačku karijeru u tamošnjem pozorištu.  Odigrala je više od 70 uloga na filmu i televiziji, ali je svoje najzačajnije role odigrala upravo u TV serijama. Ostaće upamćena kao gazdarica Savka u „Diplomcima“, Violeta u „Kamiondžijama“, Baba Tomanija u seriji „Babino unuče”, Šurdina baba u „Vrućem vetru”, Vuka Petrović u „Pozorištu u kući”, Žarka u „Boljem život”u i na kraju kao Riska Golubović u „Srećnim ljudima” – uloga za koju je na festivalu u Nišu 1994. godine, zajedno sa Velimirom Batom Živojinovićem, dobila nagradu Novosti -„Ona i on“. Glumica je preminula 2001. godine u Beogradu i sahranjena je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Bila je udata za kolegu Božidara Savićevića.

Jedanaesti Međunarodni festival drama i serija FEDIS održava se od 5. do 7. oktobra 2021. godine u Domu omladine Beograda uz učešće 16 serija iz Srbije i regiona.