Kulturni centar Gornji Milanovac, nakon renoviranja sale i instaliranja najnovije opreme za prikazivanje filmova, otvara svoja vrata i počinje sa prikazivanjem filmova u svojoj novoj, renoviranoj sali. Kulturni centar će 27. aprila 2017. godine predstaviti svoju novu salu, Veliku salu Kulturnog centra, i opremu, kao i mogućnosti za prikazivanje filmova. Na zajedničkom panelu, uz učešće predstavnika Filmskog centar Srbije, prikazivača iz okoline Gornjeg Milanovca i distributera, biće razmotrene mogućnosti razvoja publike i još bolje saradnje distributera i prikazivača.

Agenda:

17:00 – 17:30 Dolazak u Kulturni centar Gornji Milanovac.

17:30 Reč dobrodošlice
Dejan Kovačević, predsednik Opštine Gornji Milanovac;
Dragan Arsić, direktor Kulturnog centra Gornji Milanovac;
pozdravna reč: Boban Jevtić, direktor Filmskog centra Srbije.

17:45 Predstavljanje sale, opreme i mogućnosti za prikazivanje filmova u Kulturnom centru Gornji Milanovac; Dragan Arsić, direktor Kulturnog centra Gornji Milanovac i Boban Stefanović, urednik filmskog programa Kulturnog centra Gornji Milanovac.

18:15 Panel Mogućnosti razvoja publike i još bolje saradnje distributera i prikazivača (učešće predstavnika Filmskog centar Srbije, prikazivača iz okoline Gornjeg Milanovca i distributera).

Đ. B.