Filmski centar Srbije raspisao je 11. septembra konkurse u tri kategorije: Sufinansiranje proizvodnje kratkih igranih filmova, Sufinansiranje proizvodnje kratkih dokumentarnih filmova i Sufinansiranje proizvodnje kratkih animiranih filmova.

Detalje o Javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u kinematografiji za 2017. godinu u kategoriji: Sufinansiranje proizvodnje kratkometražnih igranih filmova (igranih filmova koјi traјu kraće od 30 minuta) možete saznati ovde.

Detalje o Javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u kinematografiji za 2017. godinu u kategoriji: Sufinansiranje proizvodnje kratkometražnih dokumentarnih filmova (dokumentarni filmovi koјi traјu do 50 minuta) možete saznati ovde.

Detalje o Javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u kinematografiji za 2017. godinu u kategoriji: Sufinansiranje proizvodnje kratkometražnih animiranih filmova možete saznati ovde.

Konkursi su otvoreni mesec dana od dana javnog objavljivanja u Večernjim novostima, odnosno od 11. septembra do 11. oktobra 2017. godine. Sve dodatne informacije i objašnjenja od značaja za sprovođenje postupka konkursa mogu se dobiti putem telefona broj: 011 2625-131, ili putem elektronske pošte na: ognjen@fcs.rs i bojana@fcs.rs

Srećno!

Đorđe Bajić