SRB ENG

Održana svečana premijera filma „Realna priča“ Gordana Kičića

13. novembar 2019. | Autor: Zoran Janković
„Realna priča“, novi srpski celovečernji igrani film, sinoć je premijerno prikazan u beogradskom Sava centru. U pitanju je rediteljski filmski prvenac Gordana Kičića, a nastanak i ovog filma podržao je Filmski centar Srbije.

Emotivna saga o imaginarnom glumcu Veljku Radisavljeviću koji veruje da se ceo svet urotio protiv njega, prikazuje nam život partnera (Gordan Kičić i Nina Janković) koji nailazе na bračne i druge životne probleme.

Ovo je duhovit film, sa mnogo emocija u sebi, ali na prvom mestu iskren. Snimio sam film baš kakav sam želeo i verujem da će publika prepoznati tu emiciju. U osnovi, čeka vas melodrama uvijena u komediju i svakako najtopliji film ove zime”, izjavio je Gordan Kičić.

Na premijeri, pored glavnog glumca i reditelja, crvenim tepihom prošetao je i najveći deo glumačke i autorske ekipe, na čelu sa glavnom glumicom u filmu Ninom Janković, a publika je imala priliku da pozdravi i Branimira Brstinu, Vojina Ćetkovića, Goricu Popović, Katarinu Gojković, Milicu Mihajlović, Dejana Lutkića, Svetozara Cvetkovića, Bojana Dimitrijevića, Branku Šelić, Jovanu  Gavrilović, kao i devojčicu Lenu Lazović koja je oduševila publiku svojom prvom ulogom na filmu.

Film Realna priča naći će se na redovnim repertoarima bioskopa širom Srbije i regiona od 14.novembra.

Foto: Promo