SRB ENG

Sreda je Dan filmske knjige na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

23. oktobar 2019. | Autor: Đorđe Bajić
U sredu 23. oktobra održava se već tradicionalni Dan filmske knjige! Tom prilikom će biti upriličena velika sajamska akcija, a na našem štandu će sva izdanja Filmskog centra Srbije imati fantastičan popust od čak 70%.

Filmski centar Srbije, kao i prethodnih godina, izlaže svoja izdanja na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Na ovogodišnjem Sajmu knjiga, koji se ove godine održava od 20. do 27. oktobra, FCS će imati brojne aktivnosti, uključujući i nekoliko promocija, a ljubitelji knjiga o filmu će biti u prilici da nabave stara i nova izdanja po ekskluzivnim sajamskim popustima.

U utorak, 22. oktobra, održana promocija knjige „Studije filma i /ekranskih/ medija: Srbija 3. 0“, zbornika koji je uredila dr Nevena Daković, redovna profesorka studija filma i medija na FDU. U petak, 25. oktobra, održaće se promocija knjige „Ka novim medijima: Transmedijalni narativi između filma i televizije“ dr Aleksandre Milovanović, montažerke i vanredne profesorke na Katedri za teoriju i istoriju Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

Tokom Sajma traje velika akcija koja, pored pomenutog Dana filmske knjige, obuhvata i ponudu filmskih knjiga po ceni od 100 dinra i poklon na sve kupovine veće od 1000 dinara.  Štand Filmskog centra nalazi se, kao i proteklih godina, u hali 2A Beogradskog sajma.

Vidimo se!

 

Đorđe Bajić