SRB ENG

Stigao prvi trejler za film „Jedini izlaz“ Darka Nikolića

05. novembar 2020. | Autor: Zoran Janković
Danas je stigao prvi trejler novog srpskog filma „Jedini izlaz”, reditelja Darka Nikolića, a sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, koji će publika od 3. decembra moći da gleda u bioskopima širom Srbije. Ovaj psihološki triler, nastao iz pera scenariste Marka Popovića, okupio je brojnu glumačku ekipu, pojačanu glumcima iz regiona.

Pored pomenute glumice, kojoj je ova uloga ujedno prva glavna u dugometražnom filmu, igraju i: Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović i drugi.

Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina. Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Direktor fotografije je Miljan Milovanović, producent Marko Stanković, kompozitor Đorđe Miljenović poznatiji kao Skaj Vikler. Distributer filma je kuća Art Vista.

Film „Jedini izlaz“ podržan je 2018. godine na konkursu Filmskog centra Srbije, uz obrazloženje komisije da je u pitanju „sаvremeni triler sа vešto inkorporirаnim elementimа horor žаnrа i аngаžovаne socijаlne drаme.“

Više o filmu u ovom našem tekstuhttps://www.fcs.rs/33570/